Πρόταση – δράση του συλλόγου μας με μεγάλη επιτυχία για την καταπολέμηση των άσκοπων πυροβολισμών

anthropini-aspida-arthro-2021-01-16

Ανακοίνωση – Διευκρίνηση για την ένταξη των Ελλήνων πολιτών με την μορφή εθελοντών στις διάφορες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας και την Εθνοφυλακή.

Τα κάτωθι απορρέουν και από το καταστατικό του συλλόγου μας με ΑΜ: 2886/2020 Πρωτοδικείο Ηρακλείου και με αριθμό διαταγής 40/2020 Ειρηνοδικείο Ηρακλείου (στην διάθεση των πολιτών να το διαβάσουν εφόσον το επιθυμούν και να εγγραφούν).

  • Προτεραιότητα μας η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής από οτιδήποτε αποτελεί απειλή γι’ αυτήν ( Άσκοποι πυροβολισμοί, ετοιμόρροπα μπαλκόνια, κρυμμένες πινακίδες, τροχαία ατυχήματα ,Ιρλανδική διάβαση κ.α).
  • Πάνω σε αυτό το μοτίβο, κάναμε κατ΄ αρχήν, πρόταση να δεχτεί πολίτες, στον διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου, ο οποίος δέχτηκε με χαρά να εξετάσει το ζήτημα, ( Ίδια πρόταση θα γίνει και στους υπόλοιπους Διοικητές των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της Κρήτης και στους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας των Δήμων της Κρήτης). Όσοι πολίτες το επιθυμούν θα κάνουν αίτηση και εφόσον γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πολιτική Προστασία & Εθνοφυλακή ), θα μπορούν να βοηθήσουν και να εκπαιδευτούν για το καλό της κοινωνίας και της Πατρίδας μας.

Το εγχείρημα στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού το ενδιαφέρον των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Δημοφιλή

Τελευταία νέα

Εγγραφείτε στα πρόσφατα νέα μας