Δράση καθαρισμού κρυμμένων και κατεστραμμένων πινακίδων ΚΟΚ από κλαδιά και αυτοκόλλητα.

Polish_20240225_180313958

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/2/2024 με απόλυτη επιτυχία καθαρίζοντας-αποκαλύπτοντας, δεκάδες πολύ σημαντικές σημάνσεις του ΚΟΚ σε τρεις διαφορετικές δημοτικές ενότητες: Ηρακλείου,Μαλεβυζίου,Χερσονήσου αλλά και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Ώστόσο πέραν από τον καθαρισμό-αποκάλυψη σε πολλές των περιπτώσεων των πινακίδων,διαπιστώθηκε επίσης σοβαρή έλλειψη σημάνσεων ΚΟΚ ,σκεπασμένες-ξεχασμένες πινακίδες από συνεργεία τεχνικών υπηρεσιών, αλλά και πινακίδες απόλυτα ξεθωριασμένες και κατεστραμμένες απότις οποίες τις περισότερες επαναφέραμε.

Θα απευθυνθούμε εν ευθέτω χρόνο στις αρμόδιες υπηρεσίεςτων αντίστοιχων Δήμων προς διευθέτηση των παραπάνω ζητημάτων, καταθέτοντας τα ακριβή γεωγραφικά σημεία.

Διαπιστώθηκε επίσης προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας, ότι δεκάδες πινακίδες, είχαν καθαριστεί από κλαδιά((κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στο παρελθόν) προφανώς από τους ίδιους τους ιδικοκτήτες κήπων, που έβλεπαν τα δέντρα τους και τους θάμνους τους να έχουν καλύψει μια πινακίδα, γεμίζονταςμας στην Άνθρώπινη Άσπίδα αισιοδοξία ότι εισακούγονται με αργά αλλά σταθερά βήματα οι προτροπές και οι ανυσηχίες μας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για τον καθαρισμό των πινακίδων,δηλώνοντας για πολλοστή φορά, παρόντες σε θέματα που απειλούν την δημόσια ασφάλεια και ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν με τον ίδιο ζήλο, την προστασία της ανθρώπινης ζωής πάντα ανιδιοτελώς.

Για τις φωτογραφίες της δράσης:

https://www.facebook.com/share/p/Aa6QdJsgn7vLuBaS/

Δημοφιλή

Τελευταία νέα

Εγγραφείτε στα πρόσφατα νέα μας