Παρεμβάσεις – Επισημάνσεις

Μια σειρά δράσεων, παρεμβάσεων, συναντήσεων με αρμόδιους φορείς και επισημάνσεις μπορεί κανείς να μετρήσει στο ενεργητικό μας, πάντα με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Κλαδιά και βράχια που απειλούν την δημόσια ασφάλεια, τρύπες στην άσφαλτο, πεσμένα φανάρια, κρυμμένες πινακίδες και οτιδήποτε απειλεί τον συνάνθρωπό μας αποτελεί για εμάς αιτία παρέμβασης.

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για θέματα ασφάλειας του πολίτη, από επισημάνσεις  που προέρχονται κυρίως από τις πληροφορίες των συνανθρώπων μας. Στις περιπτώσεις εκείνες όπου θα αξιολογήσουμε, ότι η απειλή για τον άνθρωπο είναι άμεση κι εφόσον δεν το επιτρέπουν οι περιστάσεις να παρέμβει άμεσα ο κρατικός μηχανισμός, η συνδρομή μας είναι καταλυτική και άμεση, πάντα στο μέτρο του εφικτού, χρησιμοποιώντας ιδία μέσα και τηρώντας πιστά όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Στις περιπτώσεις εκείνες όπου θα αξιολογήσουμε, ότι η απειλή για τον άνθρωπο είναι άμεση κι εφόσον δεν το επιτρέπουν οι περιστάσεις να παρέμβει άμεσα ο κρατικός μηχανισμός, η συνδρομή μας είναι καταλυτική και άμεση, πάντα στο μέτρο του εφικτού, χρησιμοποιώντας ιδία μέσα και τηρώντας πιστά όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα