Δέσμευση μετά την παρέμβαση μας, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου για την πάταξη του φαινομένου με τις επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία και ταξί.

16930613701495628490

Συνάντηση του συλλόγου μας  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6-11-2023 το απόγευμα,  με τον Αστυνομικό  Διευθυντή Ηρακλείου κο Σπυριδάκη Νίκο, μετά και τις επαναλαμβανόμενες απρόκλητες επιθέσεις με πέτρες, σε λεωφορεία και  ταξί εν κινήσει,με επιβάτες.

Στην συνάντηση με το κο Σπυριδάκη παρευρέθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου μας κος Φραγκίσκος Δασκαλάκης και ο οργανωτικός γραμματέας κος Παντερής Εμμανουήλ, μεταφέροντας στον κο Ταξίαρχο, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το πρόβλημα των επιθέσεων σε  εν κινήσει μεταφορικά μέσα του νησιού μας, δημιουργώντας  ένα επισφαλές περιβάλλον για οδηγούς και επιβάτες.

Οι αγωνίες και οι προβληματισμοί μας εισακούστηκαν στο έπακρο, με τον κο Ταξίαρχο να συμμερίζεται την έντονη ανησυχία μας,  για την άμεση επικινδυνότητα κατά της ανθρώπινης ζωής.

Δεσμεύτηκε ωστόσο  προσωπικά, για την άμεση επίλυση του προβλήματος, αναφέροντας μας χαρακτηριστικά :  «Από εδώ και στο εξής δεν θα ξαναπέσει καμία πέτρα!» βλέποντας και ο ίδιος ότι δεν μπορεί κανείς, να εκθέτει την  Ελληνική Αστυνομία στον «βωμό»  ενός παιχνιδιού και μάλιστα μερικά μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Δημοφιλή

Τελευταία νέα

Εγγραφείτε στα πρόσφατα νέα μας