Αντικατάσταση επικίνδυνου ηλεκτροφόρου στύλου ύστερα από άμεση παρέμβαση μας.

Polish_20220703_104543724

Κάτοικοι στην περιοχή των Πατελών και συγκεκριμένα στην οδό Μακεδονίας, για αρκετό καιρό είχαν υποβάλει αίτημα αντικαταστάτης ηλεκτροφόρου στύλου, ο οποίος είχε γύρει επικίνδυνα, απειλώντας την ασφάλεια περαστικών και κατοίκων της περιοχής.

Αντικατάσταση επικίνδυνου στύλου.

Κατόπιν καταγγελίας στον σύλλογο μας πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο σημείο όπου διαπιστώθηκε πράγματι ότι ήταν εύλογες οι ανησυχίες των πολιτών.

Επικοινωνήσαμε άμεσα το θέμα στις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΔΔΗΕ,ωστόσο δεν κρίθηκε άμεσα αναγκαίο να αντικατασταθεί ο στύλος με αποτέλεσμα να περάσει κάποιο διάστημα χωρίς καμία ενέργεια .

Επανηλθαμε, επικοινονώντας το πρόβλημα εμφατικά ,προς τις κεντρικές πλέον αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες, απ’ όπου και δόθηκε άμεσα(σε 4 ώρες είχε αντικατασταθεί) η εντολή αντικατάστασης του εν λόγο στύλου.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος στύλος εκτός του ότι είχε γύρει αρκετά, στηριζόταν εν ολίγης από ένα χοντρό ηλεκτροφόρο καλώδιο,το οποίο είχε τεντωθεί οριακά από απέναντι διαμέρισμα,ενώ ένα δεύτερο καλώδιο από την άλλη πλευρά είχε κατέβει σε ύψος μόλις 3 μέτρων!Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στις εργασίες αντικατάστασης, διαπιστώθηκε ότι ο στύλος αυτός σε μη εμφανή σημείο κάτω από την Γη είχε σαπίσει και κρατούσε οριακά.

Ευχαριστούμε τις τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΔΔΗΕ για την αντικατάσταση του.

Δημοφιλή

Τελευταία νέα

Εγγραφείτε στα πρόσφατα νέα μας